inplannen

Als je social media accounts in je beheer hebt, of dat nou van jezelf is of van een opdrachtgever, kan het heel vervelend zijn hier telkens zoveel tijd aan kwijt te zijn. Elke dag iets posten, dat houd je vaak niet vol. Zeker niet als je druk bent met andere werkzaamheden. Gelukkig zijn er tegenwoordig tools waarmee het inplannen van je social media berichten mogelijk is. Welke tools dit zijn, lees je hier.

Hootsuite voor het inplannen

Wil jij je privé of zakelijke berichten inplannen voor Facebook, Instagram, Twitter en misschien zelfs wel voor Pinterest en YouTube? Dan heb je hier waarschijnlijk niet heel veel aan. Maar ben jij daarentegen een professional die zich ook regelmatig bezighoudt met campagnes, dan is Hootsuite waarschijnlijk echt waar jij naar op zoek bent.

Met dit programma beheer je namelijk meerdere sociale netwerken en kun je daarnaast makkelijk posts inplannen, merkvermeldingen traceren en het verkeer analyseren.

Buffer

Wanneer je graag op een eenvoudige manier je berichten op Instagram, LinkedIn en Facebook wilt inplannen, is Buffer wellicht iets voor jou. Naast het eenvoudig inplannen van de berichten is het ook mogelijk de performance te meten van de content die je plaatst. Ideaal is overigens het managen van je verschillende accounts, dat doe je namelijk maar op één plek.

Inplannen voor Twitter met Tweetdeck

Ben jij eigenlijk alleen maar actief op Twitter, dan is Tweetdeck ideaal voor jou. Niet alleen kun je hier namelijk berichten eenvoudig mee inplannen, maar je hebt de tool daarnaast ook als webapps. Dit stelt je in staat alle filters die jij wilt gebruiken in te stellen.

Sprout Social

Ben jij dagelijks bezig met social media voor je eigen bedrijf? Sprout Social kan voor jou dan zeker een uitkomst zijn. Je kunt hier uiteraard je berichten mee inplannen, maar ook de engagement van je volgers mee meten, data analyseren en de relaties met je klanten bijhouden dankzij het CRM.

Je kunt deze met een gratis proefperiode uitproberen, maar daarna kun je er alleen nog gebruik van maken als je er maandelijks voor betaalt.

Lees ook: Wat is een smart home precies?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here