samsung galaxy s22

Heb jij de nieuwe Samsung Galaxy S22 serie al gezien, of misschien zelfs al wel besteld? Wanneer je een nieuwe telefoon in huis haalt, is het belangrijk dat je aantal dingen doet, om zo optimaal van je nieuwe smartphone te kunnen genieten zonder dat je bang hoeft te zijn voor schade of gegevensverlies. Wat dat is vertellen wij je in dit artikel.

Zorg voor een goede back-up

De kans is groot dat je al je gegevens en bestanden van je vorige smartphone graag op je nieuwe S22 wilt hebben staan, daarom is het belangrijk dat je een goede back-up maakt. Heb je nu ook een Samsung, dan is het overzetten van je gegevens heel eenvoudig, maar als je nu een andere telefoon hebt kan het lastiger zijn. Het zou zonde zijn als je niet al je gegevens meer hebt, dus zorg er altijd voor dat je alles in de cloud opslaat of een goede back-up hebt.

Bescherming voor je S22

Een nieuwe smartphone, daar ben je zuinig op. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en je wilt niet dat hij binnen een paar dagen al een barst in het scherm heeft. Een S22 screenprotector is voor je scherm de beste optie, want dit zorgt voor een extra laag. Hierdoor is de kans erg klein dat er barsten in je scherm komen. Mocht je Samsung S22 vallen, dan zal de protector stuk gaan, maar je scherm in de meeste gevallen intact blijven.

Dit geldt uiteraard ook voor de Galaxy S22 Plus en S22 Ultra, alleen is daar wel een ander formaat voor nodig. Een S22 Plus screenprotector koop je, net als de S22 Ultra screenprotector, eenvoudig online zodat je hem snel in huis hebt en jouw telefoon beschermd is tegen vallen en stoten. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat de vingerafdrukscanner niet meer werkt met deze protector, want je kunt de scanner gewoon blijven gebruiken. Daarnaast is het zo dat je, wanneer je de protector plaatst zoals in de instructies staat, niet merkt dat er een protector op je scherm zit.

Een case voor je Galaxy S22

Naast de screenprotector is het wellicht ook handig een case of telefoonhoesje aan te schaffen. Dit zorgt niet alleen voor extra bescherming van de achterkant van je smartphone, maar ziet er ook nog modieus uit. De hoesjes zijn er in allerlei verschillende kleuren en prints, maar wanneer je graag de originele achterkant wilt blijven zien kun je ook kiezen voor een transparante versie.

Let wel op met telefoonhoesjes met een klep aan de voorkant, bijvoorbeeld voor je pasjes. Doordat je een screenprotector gebruikt kan het zijn dat je deze hoesjes niet kunt gebruiken omdat ze dan niet meer goed sluiten. Probeer wanneer mogelijk dat ook altijd het hoesje uit in de winkel, voordat je hem aanschaft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here