nieuwe telefoon

Heb jij een mobiel abonnement, dan mag je als het goed is elke twee jaar een nieuwe smartphone uitzoeken. Dit ben je niet verplicht, maar geeft je wel de kans om de nieuwste telefoon op zak te hebben waarbij je profiteert van de nieuwste software. Alleen hoe kies je nou de juiste smartphone uit?

Favoriet bij vele mensen

Een smartphone die al jaren favoriet is bij heel veel mensen over de hele wereld, is de Samsung Galaxy lijn. De nieuwste in deze rij is de Samsung S22 Plus. Een telefoon in een normale uitvoering, maar ook in de Plus en Ultra met, zoals altijd, weer een ontzettend mooie uitstraling. Ben je bekend met deze serie, dan weet je dat er altijd kwalitatief goede telefoons gepresenteerd worden die lang meegaan. Het ontwerp van de Samsung S22 Plus zal dan ook niet veel afwijken van zijn voorganger, behalve dan dat hij waarschijnlijk iets kleiner zal zijn. Ook zullen de posities van de camera’s verticaal zijn, in plaats van naast en onder elkaar.

Keuze uit veel verschillende smartphone aanbieders

Samsung is natuurlijk niet de enige die smartphones uitbrengt, er zijn nog veel andere grote namen te vinden met goede telefoons in hun magazijn. Het kan dan ook lastig zijn de juiste telefoon uit te zoeken. Vaak blijven mensen bij hetzelfde merk als wat ze eerder hadden, en dan wordt de keuze al wat makkelijker. Heb jij nu een Samsung, dan is de kans erg groot dat je zo meteen weer voor een Samsung gaat.

Denk echter wel na over de prijs die je moet betalen. Heb je een abonnement, dan zit de prijs van de telefoon hierbij in, maar wil je een los toestel aanschaffen dan ben je voor het nieuwste model vaak veel geld kwijt. Kun je dit missen en heb je het ervoor over, dan is er geen probleem. echter, wanneer het boven je budget is zul je toch moeten gaan kijken naar een ander model.

Bedenk goed wat je met je smartphone wilt doen

Ook niet geheel onbelangrijk, is het bedenken wat je met de smartphone wilt gaan doen. Wil je deze telefoon ter vervanging van je huidige telefoon, of wil je hem als extra gaan gebruiken? In het laatste geval is het wellicht zonde te kiezen voor het allernieuwste model, omdat je abonnementskosten hoger zullen zijn. Ga je hem echter dagelijks gebruiken, dan is er geen probleem. Het bedrag dat je nu kwijt bent aan je abonnement zal vaak iets hoger uitvallen bij een nieuwer model, maar dat is altijd zo.

Denk ook gelijk goed na over eventuele accessoires zoals een stevig hoesje, een screenprotector, bijpassende smartwatch en een styluspen. Je wilt voorkomen dat je nieuwe smartphone binnen een week al kapot is, en met een styluspen kun je vaak veel gedetailleerder werken wanneer dit nodig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here