google resultaten

Je hebt een website opgezet, de nodige artikelen geschreven en de aankleding ziet er ook goed uit. Het contactformulier werkt en stuurt alles door naar je e-mail, en artikelen delen op social media is met 1 klik gedaan. Alleen, de bezoekers? Die blijven vooralsnog weg. Dit komt vaak omdat je website ergens onderaan de zoekresultaten van Google bungelt, waardoor mensen jouw website niet zien. hoe je dit kunt veranderen, lees je in dit artikel.

Linkbuilding zorgt voor de beste resultaten

Het toepassen van linkbuilding is een effectieve methode om ervoor te zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten verschijnt, waardoor je meer bezoekers krijgt. Belangrijk hierbij is echter wel, dat het op de juiste manier gedaan moet worden. Heb je hier geen verstand van? Dan is het aan te raden om Linkbuilding België uit handen te geven. Door verkeerde links te gebruiken kan het namelijk gebeuren dat je website naar beneden gaat in plaats van naar boven, en dat is niet de bedoeling.

Bij linkbuilding worden er relevante links naar jouw website geplaatst. Dit is een belangrijk signaal voor onder andere Google, om jouw website een hogere plek te geven. Daarnaast speelt ook de juiste content hierbij mee, dus ook dat is belangrijk om in de gaten te houden. Wanneer je de hulp van een bedrijf inschakelt zorgen zij niet alleen voor de juiste backlinks en eventueel de content, maar ze zorgen er daarnaast ook voor dat slechte links naar je website verwijderd worden door middel van linkdetox. Door deze te verwijderen kunnen ze geen schade meer aan de autoriteit van je website aanbrengen.

Andere manieren

Natuurlijk zijn er ook nog andere manieren om hoger in de zoekresultaten terecht te komen, alleen moet je je wel afvragen of je dat wel wil. Een bekende andere manier is door te adverteren. Hierdoor sta je altijd bovenaan, maar geeft het resultaat wel aan dat het gaat om een advertentie. Het is bekend dat mensen nog altijd eerder op een organische link klikken, in plaats van op een advertentie. Daarnaast geef je vaak veel geld uit aan het maken en plaatsen van een advertentie, terwijl je dit geld ook kunt steken in het inhuren van een bedrijf die voor jou de linkbuilding doet. Niet alleen heb je dan hogere zoekresultaten met organische links in plaats van advertenties, maar het zorgt er ook voor dat de strategische linkbuilding goed zit.

Naast linkbuilding is ook de SEO van je website belangrijk als je hoger in Google wil komen. Dit bereik je niet alleen door de juiste content te schrijven en aan linkbuilding te doen, maar ook door je website te optimaliseren en gebruik te maken van de verschillende social media kanalen.