Depositphotos_85439570_S

Verschillende activiteiten vragen natuurlijk om verschillende schoenen en kleding. De kleding die je aantrekt naar je werk, gebruik je niet om ook een lange wandeling in te maken of in te gaan sporten. maar wat kun je nou het beste aantrekken bij een bepaalde activiteit? In dit artikel vertellen wij je hier meer over.

Een outfit voor het werk

Bij het werk ligt het er natuurlijk aan wat voor werkzaamheden je uit moet voeren. bij bepaalde bedrijven, zoals de zorg, de bouw en in de beveiliging, heb je kledingvoorschriften. Vaak heb je kleding van het bedrijf aan, en hoef je hier dus niet je eigen kleding voor te gebruiken. Waar je echter wel rekening mee moet houden, zijn de schoenen die je aantrekt. In de bouw en in de beveiliging heb je vaak schoenen nodig met een stalen neus, dit geldt vaak ook voor productie- en inpakwerk. In de zorg daarentegen, heb je juist flexibele schoenen nodig waar je de hele dag op kunt lopen. zorg er in alle gevallen voor dat de schoenen goed zitten. ze mogen niet knellen, pijn doen of te klein zijn. het is dan ook aan te raden de schoenen goed te passen voordat je er een volle dag op gaat werken.

Lange wandelingen maken

Maak je vaak lange wandelingen? Dan heb je ook zeker behoefte aan goed zittende schoenen die je voeten ondersteunen. Je zou hier bergschoenen voor aan kunnen schaffen, maar deze zijn vaak niet echt modieus. Gabor rollingsoft schoenen zorgen voor ondersteuning en flexibiliteit, en zijn daarnaast ook nog eens erg modieus. Een goed alternatief dus, als je graag wil gaan wandelen maar geen bergschoenen aan wil trekken. Zorg er bij nieuwe schoenen altijd voor dat ze goed zitten. je moet er niet uit kunnen slippen maar je tenen moeten ook niet de binnenkant van de neus aanraken. Kijk ook altijd of hij goed dicht kan en of je voeten niet te breed zijn voor de schoenen. Is dit wel het geval, dan zal je hier al snel last van krijgen.

Gezellig met vrienden

Ga je wat leuks doen met vrienden, bijvoorbeeld een terras pakken, uit eten of iets actiefs doen? ook dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Qua kleding heb je hierin alle vrijheid, maar trek vooral aan waar jij je prettig in voelt. Een geweldig mooie jurk is een plaatje om te zien, maar als jij je vervolgens niet durft te bewegen omdat je bang bent dat hij scheurt, omhoog kruipt of omdat je niet kunt lopen, is dat het niet waard. Voor mannen geldt ook zeker dat ze zich prettig moeten voelen in wat zij aantrekken. Dragen je vrienden graag een overhemd, maar houd jij hier niet van? trek dan gewoon een polo of een T-shirt aan.

Ook de schoenen bepaal je zelf, al moet je wel rekening houden met je outfit en de plek waar je naartoe gaat. Mooie hakken onder een jurk, of sportieve sneakers onder je jeans zijn altijd een goede keuze. Daarnaast staat het de meeste mannen ook mooi als ze een skinny jeans aan hebben in combinatie met heren mocassins. Deze zijn er in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een paar te vinden is die bij jouw outfit past.