iphone

Apple staat bekend om het bedrijf dat apparatuur met de beste technische snufjes uitbrengt. Iedereen heeft ooit wel eens een telefoon, computer, laptop of misschien zelfs een horloge van het merk gehad. Elk jaar wachten miljoenen fans van dit bedrijf op de nieuwe apparaten die elk jaar weer worden aangekondigd. Ook dit jaar is geen uitzondering. Gezien de telefoons van dit merk zeer gewilde gadgets zijn, leggen we in dit artikel de focus op de nieuwe telefoons die het merk dit jaar zal uitbrengen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder! 

Koop een budgetvriendelijke iPhone 

De telefoons van Apple hebben veel te bieden. Echter is het ook zo dat deze telefoons een redelijk prijskaartje hebben. Eerder zijn er al telefoons onder deze lijn uitgekomen. Ook dit jaar komt er een nieuwe versie van de iPhone SE uit. Het fijne van deze telefoon is dat dit toestel een aantrekkelijker prijs heeft. Het is wel zo dat de iPhone SE niet zo uitgebreid is als de andere telefoons die Apple eerder op de markt heeft gebracht. Als jij dus een iPhone hebt die echt toe is aan een upgrade en je niet heel veel geld wilt uitgeven aan een nieuwe telefoon, dan is dit zeker een telefoon om naar te kijken. Wat goed is om te weten is dat deze telefoon ook zal draaien op besturingssysteem iSO15. Daarnaast zal deze telefoon ook jaren hierna mee kunnen doen met nieuwe upgrades van het besturingssysteem. Andere leuke snufjes van de nieuwe iPhone SE is dat je kunt genieten van een verbeterde camera en dat de telefoon een modernere chip heeft. Verder zul je merken dat het uiterlijk van de telefoon je bekend voor zal komen. 

Veranderingen bij de nieuwe iPhone 14

Als je toch liever gebruik wilt kunnen maken van alle nieuwe features van de nieuwe iPhone, dan kun je vast ook zeker niet wachten op de nieuwe iPhone 14 die uitkomt. Net als de iPhone SE zal ook de nieuwe iPhone 14 op hetzelfde moment op de markt komen. Veel mensen vonden het ‘hapje’ uit de schermen van de voorgaande toestellen niet heel aantrekkelijk. Daar heeft Apple met de iPhone 14 verandering in gebracht. Verder zal het design van de nieuwe telefoon net wat rondere hoeken hebben. De microfoon, speaker en camera zullen ook aangepast zijn en tot slot kun je dit toestel in het basismodel, Plus, Pro of in de Pro Max aanschaffen. 

Kortom, als jouw huidige iPhone toe is aan vervanging maar je wilt toch een beetje op de centjes letten, dan kun je kiezen voor de nieuwe iPhone SE. Wil je liever gebruik kunnen maken van alle nieuwe technische snufjes? Dan moet je zeker voor de nieuwe iPhone 14 kiezen.