draadloze oortjes

Draadloze oortjes zijn het helemaal momenteel, en dat is niet zo gek. Je hebt geen last meer van kabels die in de weg hangen, waardoor je veel meer bewegingsvrijheid hebt. Daarnaast komt er vaak ook beter geluid uit, al ligt dit natuurlijk wel aan het merk oortjes. Maar waar moeten echt goede oortjes aan voldoen? Naast dat ze een geweldig geluid moeten kunnen produceren is het ook belangrijk dat ze compact zijn én dat ze er mooi uitzien. Wat de beste draadloze oortjes van 2021 zijn, vertellen we in dit artikel.

Waarom kiezen voor draadloze oortjes?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor draadloze pods. De draadloze koptelefoon is er al even maar lang niet iedereen vindt het fijn om zo’n groot ding op te hebben. Ook is het niet altijd handig, bijvoorbeeld wanneer je met je haar en make-up bezig bent. Tijdens het sporten zijn oortjes heel erg fijn, maar ook wanneer je gewoon thuis van het zonnetje geniet of onderweg bent naar school of werk.

Naast volledig draadloze oortjes zijn er ook nog pods die aan elkaar vastzitten met een kabel, die je in je nek legt. Deze zijn dus niet helemaal draadloos, maar zijn wel handig wanneer je bijvoorbeeld gaat hardlopen. Een oortje verliezen is tijdens het rennen immers zo gebeurt, en een nieuwe kopen is vrij prijzig.

Welke oortjes zijn het beste?

Iedereen is natuurlijk verschillend, dus wat voor de één het beste is, is voor de ander wellicht niet zo. Onderstaand vind je dan ook een willekeurig overzicht van draadloze oortjes die op dit moment het hoogste staan. Onder andere vanwege het ontwerp, het geluid en het bereik.

  1. Sony WF-1000XM3 True Wireless Earbuds
  2. Sennheiser Momentum True Wireless 2
  3. Klipsch T5 True Wireless
  4. Apple AirPods Pro
  5. Beats PowerBeats Pro

Draadloze oortjes met nekband

Naast de volledig draadloze oortjes zijn er natuurlijk ook nog oortjes met een nekband, wat ideaal is tijdens het hardlopen, maar ook als je graag de zekerheid wilt dat je de oortjes niet kwijtraakt. Ook hier laten we weer een aantal modellen zien in willekeurige volgorde.

  1. NuraLoop
  2. Bowers & Wilkins PI3 Wireless Headphones
  3. Sennheiser CX Sport
  4. SoundMagic E11BT
  5. Beats X

Waar moet je op letten?

Wanneer jij draadloze oortjes aan wilt schaffen doe je er goed aan op bepaalde punten extra goed te letten. Wil je bijvoorbeeld dat ze geen geluid van buitenaf doorlaten, dan heb je oortjes met noise-cancelling nodig. Wel moet je er rekening mee houden dat deze oortjes nooit zoveel geluid tegen kunnen houden als een hoofdtelefoon. Ook de batterijduur is goed om na te kijken, zeker als je ze elke dag een paar uur wil gaan gebruiken.

Wil je ze voornamelijk gebruiken om te gaan sporten, dan kun je het beste kijken naar oortjes die hiervoor gemaakt zijn. Niet alle oortjes zijn hier namelijk geschikt voor, omdat ze daar te veel beweging snel uit kunnen vallen.

Lees ook: Waar moet je op letten als je een drone gaat kopen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here