tiener die aan het gamen is

We weten nu wel dat gamen vaak niet voor een uurtje per dag wordt gedaan, maar dat het gebruikelijk is dat we 3-6 uur gamen per dag. Ongeacht wat meeste mensen denken is gamen namelijk ook een hobby waar je tijd en werk in moet steken om beter te worden. Zo kan je namelijk steeds meer gaan genieten van het gamen! Maar waar we vaak tegenaan lopen in niet alleen de gaming wereld, maar ook het dagelijks leven is dat niets gratis is. Je kan gratis gaming apps downloaden op je mobiel die in game aankopen van je vragen of betalen voor een game waar je een uitgebreider pakket voor krijgt. Hoe dan ook is het niet alleen tijd en werk dat je in een game stopt, maar ook geld. Hoe dat in zijn werk gaat is voor elk gaming platform anders. We bespreken in dit artikel voor een aantal gaming platformen hoe dat in elkaar zit!

Mobile gaming

Wat populairder is dan sommige denken is mobile gaming. Iedereen zit dagelijks op zijn mobiel voor een aantal uur per dag. Of dit nou voor social media is of om andere redenen zoals gamen, de mobiele telefoon wordt vaak gebruikt en aan de hand van het merk mobiele telefoon is het aanschaffen van een game anders. Zo kunnen Iphone gebruikers in de App store games aanschaffen en vind je games voor Android gebruikers in de Play Store. Het aanschaffen van een game is gratis of moet je betalen op verschillende manieren, zoals: IDEAL betaling, eshop tegoed kopen van Apple of de Play store, creditcard of via je telefoonrekening.

Nintendo platform gaming

Een gaming console die door de jaren heen alleen maar sterker is geworden is Nintendo. Nintendo is van ver gekomen met gaming consoles die je aan de televisie aansluit en handheld gaming consoles tot de huidige Nintendo Switch die de twee gaming manieren combineert voor een ultieme ervaring. Nintendo heeft ook een eigen winkel gecreëerd, de Nintendo store, waar het mogelijk is om niet alleen games aan te schaffen, maar kan er ook in game aankopen mee doen. Deze in game aankopen zijn onder andere afhankelijk van de game, maar over het algemeen schaf je er skins, mods en items mee aan. Dit kan je betalen met credit card of de nintendo e-shop kaart.

Het wordt aanbevolen om e-shop kaarten aan te schaffen voor je gaming systemen, omdat je hiermee gegarandeerd plezier hebt voor, tijdens en na het gamen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here