televisie

Kijken we naar de nieuwste televisies van 2021, dan zien we dat deze vooral heel erg mooi zijn. De beeldverwerking, connectiviteit, formaatondersteuning, kwaliteit, ontwerp en slimme platformen zijn allemaal van de beste kwaliteit, en dat is te zien.

Elk jaar is er wel een nieuwe televisie die op de markt komt, die nog mooier is dan de ander. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om het uiterlijk, ook de kwaliteit is hierbij erg belangrijk. Wij zullen je in dit artikel dan ook een aantal tv’s laten zien die zeker de moeite waard zijn om aan te schaffen.

LG CX Series OLED televisie

Wanneer je op zoek bent naar een televisie die qua technologie en uiterlijk zeker tot één van de beste behoort, dan is dit zeker een goede keuze. Hij lijkt op de C9 Series uit 2019, echter heeft hij wel een aantal moderne updates gehad. Zo vind je hier een HDMI 2.1 aansluiting en een 3e generatie a9-processor.

De televisie beschikt over verschillende formaten zodat er voor elke woning wel een tv beschikbaar is. Niet alleen kun je hem aanschaffen met een formaat van 48-inch, maar ook 55-, 65- en 77-inch.

Samsung Q95T QLED tv

Samsung weet hoe hij ergens uit moet blinken, en dat laat hij bij deze televisie ook zeker zien. Op vrijwel ieder punt is hij een stap vooruit, maar toch is er sprake van een opvallende wijziging. Er zijn namelijk minder leds aangebracht in de technologie, dat zorgt voor lokale dimming. Toch is dit geen nadeel, want de details in donkere scènes zijn gewoon behouden gebleven.

Nieuwe bij deze televisie is de Object Sound Tracking. Door middel van de juiste technologie maakt hij het beste van geluid uit de tv. Zo krijgt het geluid meer diepte en hoor je de geluiden als het ware door de kamer bewegen.

8K televisie Samsung Q950TS QLED

Ben je specifiek op zoek naar een 8K televisie, dan is deze parel van Samsung echt de moeite waard. Het heeft alle goede eigenschappen die ook in de Q900 8K-serie te vinden zijn, maar dan met een aantal toevoegingen. De beelden zijn ontzettend helder en gedetailleerd, het randloze ontwerp zorgt voor een geweldige uitstraling en bij het geluid ervaar je een gevoel van diepte.

Allround televisie, Sony Bravia A8 OLED

Ben jij op zoek naar een televisie voor je eigen thuisbioscoop, en wil je daarbij ook graag het geluidseffect van een bioscoop ervaren? Sony heeft bij deze tv zijn premium beeldprestaties samengevoegd met het krachtige geluidssysteem. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen een geweldig beeldkwaliteit hebt, maar ook een erg sterke geluidskwaliteit. Daarnaast zijn de kijkhoeken heel breed, wat erg fijn kijkt.

Lees ook: Technologische ontwikkelingen in de reiswereld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here