Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent zijn er vaak momenten dat je jezelf verveelt. Dit kan zijn wanneer je bijvoorbeeld van het zwembad af komt en even niet weet wat je moet doen. Om dit de volgende keer te voorkomen komen er in dit blog 6 leuke dingen die je kunt doen wanneer je jezelf verveelt wanneer je op vakantie bent. 

Tijd goed investeren

Het is niet erg om je zo nu en dan even te vervelen, maar het is belangrijk dat je jezelf hierbij niet neerlegt. Het is namelijk een stuk beter om iets te doen dan dat je helemaal niet meer gaat doen. Om de tijd goed te benutten kan je iets nuttigs gaan doen. Dit kan uiteenlopen tussen lezen in een boek, een taal leren of plannen maken die je nog graag wilt gaan doen in de toekomst. Door hier regelmatig mee bezig te zijn zul je een productieve houding ontwikkelen waar je op het langer termijn een hele hoop aan hebt. 

Spellen spelen

Wanneer je iets productiefs hebt gedaan voor jezelf kun je jezelf soms ook wel eens belonen met vermaak. Hierbij kun je denken aan spelen in Nederlandse online casino’s. De dingen die je op zo’n site kan doen kunnen enorm uiteen lopen, van kaarten, spellen, draaien aan een rad en nog veel meer.

Trainen

Bewegen is super belangrijk, niet alleen voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je cognitieve gezondheid. Je kunt ervoor kiezen om in de gym aan de slag te gaan, maar 30 minuten per dag thuis is ook al voldoende om gezond te blijven. 

Wandelen

Door een stuk te wandelen kun je je hoofd even leeg maken. Dit is enorm goed wanneer je jezelf verveelt want zo kun je goed opmaken wat je erg belangrijk en leuk vindt om te doen. De afstand die je wandelt is niet erg belangrijk, wanneer jij denkt dat je met 2 kilometer genoeg hebt gewandeld is dat prima! Door dit consistent te doen zul je hier geen moeite mee hebben en gaat het stukje wandelen bijna lijken op tanden poetsen in de ochtend. 

Klussen

Als je even niks te doen hebt is het een erg leuk idee om te gaan klussen. Er is namelijk altijd wel iets te doen in huis. Of het nu een kozijn schilderen is of de lamp stevig ophangen aan de buitenmuur onder de overkapping. 

Podcast luisteren

Tegenwoordig zijn podcasts super populair en er wordt ook een hele hoop content geleverd. Het fijne aan een podcast is dat je even je ogen kunt sluiten en kan luisteren naar de verhalen die ze hierin vertellen. Daarnaast zijn er ook een hele hoop podcasts waarin ze je advies geven voor je carrière om je verder te helpen.