gadgets

Elk jaar komen er weer verschillende nieuwe gadgets op de markt. De één wordt ontzettend populair, en de ander is iedereen eigenlijk ook zo weer vergeten. Wat een feit is, is dat de innovaties elkaar snel opvolgen, wat ervoor zorgt dat wij kunnen genieten van nieuwe hebbedingen! Wat de nieuwste gadgets van 2021 zijn, lees je in dit artikel.

Mondkapjes met bluetooth

Misschien denk je dat er iets mis is met je ogen bij het lezen van die zin, maar het staat er echt. Er zijn mondkapjes op de markt gebracht met ingebouwde bluetooth-oordopjes. Je kunt deze mondkapjes vinden onder de naam MaskFone van BinaTone. Het kapje is voorzien van een N95-filter en heeft dus ook ingebouwde oortjes. Zo kun je luisteren naar muziek of bellen met vrienden, terwijl je een mondkapje op hebt.

Televisie gadgets

Aangezien iedereen tegenwoordig praktisch de hele dag thuis zit en bioscopen voorlopig nog wel even dicht blijven, zetten onder andere Samsung en Sony volledig in op de ervaring van een thuisbioscoop. En dus kunnen we qua televisie gadgets vooral hele grote en hele dunne televisies verwachten. Deze zullen er is 4k en 8k zijn, en er zijn zelfs televisies met een geïntegreerde mediaspeler, zodat je eenvoudig kunt schakelen tussen live-televisie, streamingsdiensten en spelconsoles.

Een coronavrije koelkast

Had je in 2020 nagedacht over desinfecterende keukenapparaten, dan had je waarschijnlijk tegen jezelf gezegd dat dit iets van de verre toekomst zou zijn, iets dat wij de aankomende paar jaar nog niet zouden kennen. Toch heeft corona ervoor gezorgd dat juist dat soort apparaten het nu goed doen als gadgets.

Zo heeft LG zijn InstaView-koelkasten een update gegeven. Naast dat je twee keer op de deur kunt kloppen om deze transparant te maken, kun je de deur nu ook met een stemcommando openen. Dit is echter niet het meest spectaculaire; er is namelijk ook een waterkraan in de koelkast aanwezig. Deze kraan kan een glas of kleine boodschappen desinfecteren met uv-licht.

Overige nieuwe gadgets

Uiteraard is dit niet alles, er komen bijna dagelijks nieuwe gadgets bij. Zo is er de ColdSnap, een apparaat die je met het gemak van een koffiemachine thuis softijs laat maken, de nieuwste drone van Sony; de Airpeak, een zonnebril met bluetooth en de LG Rollable. Een oprolbare telefoon, waarbij dezelfde technologie wordt gebruikt als bij de oprolbare televisies. Op deze manier kun je in een handomdraai je smartphone veranderen in een tablet, bijvoorbeeld om een film te kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here